Brandblusser advies | Help! Kunnen jullie mij het juiste brandblusser advies geven?

Brandblusser advies | Help! Kunnen jullie mij het juiste brandblusser advies geven?

We kunnen het wel begrijpen; Een brandblusser kopen is best lastig. Logisch ook aangezien er verschillende soorten brandblussers zijn en ieder heeft z’n eigen blusrating en brandklasses. Maar ik wil juist goed advies. Kunnen jullie mij een brandblusser adviseren? Maar natuurlijk! Lees meer op de volgende pagina.

Zodra u opzoek bent naar brandblussers komt u voor een aantal vragen te staan. Een aantal vragen die vaak worden gesteld zijn:

  • Welke brandblusser kan ik nu het beste gebruiken bij mijn situatie?
  • Wat houden de brandklasses in die op de blussers staan?
  • Hoeveel brandblussers heb ik nodig?
  • Wat is het verschil tussen een poeder en een schuim blusser?

Op al deze vragen heeft u advies nodig. Begrijpelijk, om u van de juiste informatie en het juiste advies te voorzien wilt u een bedrijf dat weet waarover het praat. Neem contact op via ons of Brandblusser XL op de volgende manieren:

  • Mail ons!
  • Bel ons!
  • Facebook ons!
  • Twitter ons!
  • Of stuur een berichtje via Instagram.